HOE U HET MEESTE UIT UW MASKER KUNT HALEN

De effectiviteit van stoffen en medische maskers kan worden verbeterd door ervoor te zorgen dat de maskers goed aansluiten op de contouren van uw gezicht om lekkage van lucht rond de randen van het masker te voorkomen.

Maskers moeten strak over de neus, mond en kin zitten, zonder openingen. Als u uitademt, moet u warme lucht door de voorkant van het masker voelen komen. U mag geen lucht onder de randen van het masker voelen komen.

Maskers met een buigbare neusstrip helpen voorkomen dat lucht uit de bovenkant van het masker lekt.

Sommige mensen kiezen ervoor om een wegwerpmasker onder hun stoffen masker te dragen. In dat geval moet het stoffen masker de randen van het wegwerpmasker tegen het gezicht drukken. Voeg geen lagen toe als ze het ademen bemoeilijken of uw zicht belemmeren. Correct gebruik, opslag en reiniging van maskers heeft ook invloed op hoe goed ze u beschermen.

medisch-mondkapje.nl

www.dgmondmasker.nl