LEREN AUTORIJDEN ALS VOLWASSENE IS NOG STEEDS BELANGRIJK EN SERIEUS

Leren autorijden is een serieuze zaak. Het gaat om het juiste gebruik van basismotorische vaardigheden, kennis van de verkeersregels en wat in de militaire luchtvaart wordt omschreven als “situationeel bewustzijn”. Het is niet verrassend dat assimilatie van de vereiste kennis en ontwikkeling van de nodige motorische vaardigheden, naar algemeen wordt aangenomen, het gemakkelijkst is voor jongeren. De algemene consensus onder de meeste experts is echter dat meer volwassen leerlingen, met hun grotere levenservaring, de meest bekwame leerlingen zijn. De redenen hiervoor zijn onduidelijk, maar het kan in grote mate te wijten zijn aan het grotere geduld en de afgemeten benadering van leren die volwassenheid schenkt.

Het punt is, alleen omdat de vereisten om een ​​rijbewijs te krijgen als oudere volwassene behoorlijk laks zijn, sla niet over om vrijwillig enkele rijlessen te nemen. Neem leren autorijden serieus voor u en voor alle automobilisten met wie u de weg deelt.

Davinci Rijschool Sliedrecht | #1 Slagingspercentage met Autorijlessen