WAT U MOET DOEN ALS U EEN ACHTERKLEP HEEFT

Als je merkt dat je in het bijzijn bent van iemand die je op de voet volgt, verlies dan de controle over je emoties niet. Wanneer iemand agressief achter je aan rijdt, wordt dat al snel beledigend en vervelend. Maar blijf kalm. Rijd de volgende keer dat u een bumperklep heeft, langzaam! Iedereen heeft een breekpunt. Uiteindelijk, in plaats van recht op je bumper te blijven rijden, zullen ze je boos passeren. Nou en? Het is niet jouw schuld dat ze achterlopen op schema! Trap niet op de rem, anders kom je misschien achteraan.

Sla op je signaal, beweeg langzaam over je heen, en als de idioot je voorbij is, ga je verder op je weg. Probleem opgelost. Doe niet alsof je iets te bewijzen hebt aan een idioot. Je ziet eruit als een … Wel, weet je. Als je niet veilig kunt stoppen en vertragen niet heeft gewerkt, negeer het dan gewoon. Je kunt dom niet beheersen. Blijf dus gewoon de juiste defensieve rijtechnieken volgen en vergeet het. Als je echt van het ‘winnen’ van de strijd houdt, is dit de beste manier om het te doen.

www.hallorijbewijs.nl