GEBRUIK CASES VOOR AKOESTISCH GLAS IN KANTOREN

Akoestisch glas vindt verschillende toepassingen in kantoren. Aangezien moderne bedrijfskantoren over het algemeen zijn gebouwd op een concept met een open vloer, kunnen geluidsisolerende glasoplossingen helpen de continuïteit te behouden zonder dat lawaai afleiding kan veroorzaken en de productiviteit kan belemmeren. Ten eerste zijn ze uitstekend geschikt voor cabineramen en -deuren, vooral omdat deuren en ramen de belangrijkste gebieden zijn waardoor geluid ontsnapt. Hetzelfde geldt voor ramen en deuren van vergaderruimten om overlast te elimineren en te voorkomen dat vertrouwelijke informatie naar buiten lekt. Akoestisch glas kan echter ook worden gebruikt in scheidingswanden of wanden van kantoren om een ​​volledig cellulaire ruimte te creëren die naadloos de ene ruimte met de andere verbindt zonder dat lawaai voor overlast zorgt.

Als u akoestisch glas in uw kantoor wilt installeren, is AIS Glass waar u naartoe moet gaan. Als de grootste geïntegreerde glasfabrikant van India, bieden wij u altijd een complete 360-graden oplossing voor al uw glaswensen. Acousticglas is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan diktes en maten en kan externe ruis tot wel 90% verminderen. Dit maakt ons akoestisch glas de ideale oplossing voor uw kantoorruimtes.

https://wingman-montage.nl/